Luni - Vineri 8.00 - 16.30 0722 599815 / 0771 492895
Importator și distribuitor consumabile medicale Brașov

Despre noi

Swiss Pharm


Cine suntem ?

Suntem una dintre puținele firme românești care au ca obiect de activitate producția și cercetarea în domeniul dispozitivelor medicale in vitro.

Din anul 2014 am început demersurile pentru a obține autorizațiile pentru fabricarea de reactivi (dispozitive medicale in vitro).

Produsele noastre sunt prezente în laboratoarele clinice din România din anul 2016, după o perioadă de cercetare, testare și avizare, garantând astfel calitatea produselor și câștigând încrederea colaboratorilor noștri. În scopul îmbunătățirii permanente a activității noastre am implementat sistemul de magement al calitații ISO, iar produsele prezintă marcaj CE, reușind astfel să ajungă un nume cunoscut pe piața medicală romanească.

Certificare ISO

Swiss Pharm Import – Export are toate avizele de funcționare eliberate de Ministerul Sănătății și Agenția Națională a Medicamentului (în fiecare an avem audit).

Certificare:
ISO 9001 :  2010 – import și distribuție de produse și consumabile medicale pentru diagnostic in vitro, 
ISO 13485 :  2016 – design, producție și comercializare reactivi și dispozitive medicale in vitro, soluții și agenți dezinfectanți, soluții și agenți de curățare. 

Scopul nostru

Pentru compania Swiss Pharm Import – Export, cel mai important obiectiv este îndeplinirea cerințelor colaboratorilor noștrii cu profesionalism și promptitudine.

Facem demersuri pentru a fii atestați de către Autoritatea Națională pentru Cercetare și Dezvoltare

Proiectele noastre de cercetare în domeniul nano – biotehnologiei, a proceselor și produselor inovative, sau realizat în parteneriat cu importante instituții de învățămant superior și cercetare din România ca Institul de hematologie București și UMF Carol Davila.

Desfășurarea activității

Brașov, Codlea, str. 9 Mai, nr. 2  unde este amplasat birourile societății și un spațiu de depozitare marfă.