Norma Instruments Zrt.

Norma Instruments Zrt. este o companie maghiară care s-a specializat în proiectarea și fabricarea sistemelor de analiză sanguină inovatoare de înaltă calitate și inovatoare care servesc piața de diagnostic in vitro (IVD). De la lansarea companiei noastre în 2012, Norma a devenit o companie internațională care operează astăzi în aproape 70 de țări printr-o rețea de distribuție bine stabilită și bine pregătită.

Norma are o echipă dedicată, cu mulți ani de experiență în dezvoltarea, producția și comercializarea echipamentelor de diagnostic de laborator. Gama noastră de produse constă din analizoare de hematologie și reactivi pentru uz medical și veterinar uman.

Instrumentele noastre pot efectua unul dintre cele mai obișnuite teste de hematologie, numărul complet de sânge (CBC), un test cantitativ care contează numărul de celule albe din sânge, globule roșii și trombocite din sângele uman și animal. De ce este important? Deoarece poate evalua starea generală de sănătate a unuia și este utilizat pentru a diagnostica mai multe tulburări, inclusiv anemie, infecții și leucemie. Din acest motiv, analizatorii de hematologie sunt o parte esențială a fiecărui laborator din întreaga lume.

Norma a fost printre primele companii care au utilizat tehnologii microfluidice în dezvoltarea analizatorilor de hematologie, ceea ce ne-a permis să dezvoltăm cei mai mici analizoare de hematologie cu cel mai mic proces de volum de eșantion și cel mai mic consum de reactiv din lume.

Aceste noi inovații ecologice permit analizatorul să fie utilizat în medii de testare la punct de îngrijire sau aproape de pacienți, cum ar fi în unități de terapie intensivă, secții de urgență, birouri de medicină generală, bănci de sânge sau chiar în unități de îngrijire mobilă, astfel pacienți pot primi un diagnostic și un tratament mai rapid, ajutându-i cu o recuperare mai eficientă și mai rapidă.

De la lansarea companiei noastre, Norma a achiziționat mai multe brevete și premii, dintre care cele mai remarcabile au fost premiul International Red Dot Design Award în 2014, Premiul Maghiar pentru Inovare Mileniu în 2016 și Premiul Maghiar pentru Inovare în Mediu în 2018.

Norma
Norma Instruments Zrt.

Suntem una dintre puținele firme românești care au ca obiect de activitate producția și cercetarea în domeniul dispozitivelor medicale in vitro.

Ce spun clientii despre noi

Lorem Ipsum este pur şi simplu o machetă pentru text a industriei tipografice. Lorem Ipsum a fost macheta standard a industriei încă din secolul al XVI-lea, când un tipograf anonim a luat o planşetă de litere şi le-a amestecat pentru a crea o carte demonstrativă pentru literele respective. Nu doar că a supravieţuit timp de cinci secole, dar şi a facut saltul în tipografia electronică practic neschimbată. A fost popularizată în anii '60 odată cu ieşirea colilor Letraset care conţineau pasaje Lorem Ipsum, iar mai recent, prin programele de publicare pentru calculator, ca Aldus PageMaker care includeau versiuni de Lorem Ipsum.