Biclosol

Biclosol

Specificaţii

SwissPharm®

BICLOSOL este un dezinfectant clorigen (pe baza de clor) sub forma de tablete efervescente, dizolvabil in apa cu spectru larg de actiune: bactericid, fungicid, virucid, micobactericid, tuberculocid, sporicid.

Denumire Produs Descriere Ambalare
Biclosol

Dezinfectant clorigen efeverscent, tabletă 3,3 gr.

( eliberează 1,5 grame clor activ  )

300 tablete         

Produsul BICLOSOL contine ca substanta active Diclorizocianurat de sodiu. In conformitate cu Ordinul Ministerului Sanatatii, al Ministerului Mediului si Padurilor si al Presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor nr.10/368/11/2010 si cu ordinal 1.182/1.277/114/2005, in baza documentelor depuse s-a decis ca produsul biocid BICLOSOL poate fi plasat pe piata conform prevederilor legale in vigoare. Tablete dezinfectante efervescente, substanță activă diclorizocianurat de sodiu pentru:

  • Suprafețe ( pereți, pavimente, grupuri sanitare ), ustensile aflate în cabinete de înfrumusețare, suprafețe (inclusiv a celor pe care se proceseaza alimentele), potabilizarea apei, veselă și tacâmuri din bucatării si oficii alimentare, conducte și zone , echipamenteși recipiente de preparare a mâncarii, sau a bauturii ( inclusiv apa potabilă ), lenjerie.
  • Aplicatii:

Ø  Dezinfectia in domeniul sanitar

Ø  Dezinfectia in colectivitati

Ø  Dezinfectia apei

Ø  Dezinfectia alimentara

Ø  Dezinfectia in zootehnie

Ø  Dezinfectia fantanii/conducte

Ø  Dezinfectia in apicultura